Hjemme i Norge

Slapp av folkens. Jeg ble ikke kidnappet eller bortført på roadtrippen i USA. Turen gikk fra Flagstaff til Grand Canyon. Her regnet det og haglet (!!). Det la seg et tynt lag med haggel på vegen. Bare få timer tidligere hadde vi 40 grader i Arizona ørkenen så her kan man snakke om klimaforskjeller! Heldigvis fikk vi med oss solnedgangen i Grand Canyon. Anbefales!! Deretter dro vi (jeg og Ian) til Fresno og Sequoia National Park i Sierra Nevada for å se “the largest living thing”. Et Sequoia-tre (en Redwood-art) som er 3000 år gammelt. Største treet jeg noensinne har sett!! Ja det var nesten som en kunne løpe 1000-meter rundt stammen. Deretter en “halsbrekkende” kjøretur ned fra The Sierra Nevadas. Det var imidlertid god trening på sving koordinasjon. 🙂 2 dager etter at vi kom tilbake til Mountain View var det å gå gjennom den strengeste sikkerhetskontrollen jeg har opplevd til nå på San Francisco Intl. Airport. De tok cola-boksen min! Mellomlanding i Paris hvor jeg tok bilde av Eiffeltårnet, så opp til Oslo og var så heldig å komme meg på kveldsflyet til Harstad/Narvik Lufthavn Evenes. Flyselskapene har blitt utrolig strikt på bagasje og overvekt. Måtte ut med ca. 1500 kroner i overvekt. SAS Braathens har tom. begynt å ta ekstra betalt for paraglidere og kiter. Too bad for them. Norwegian neste gang. Bilder fra Roadtrippen ligger nå i galleriet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *