10,5 måneder går fort

Jeg fikk et lite sjokk da jeg innså at bloggen min ikke har blitt oppdatert på nesten ett år. 10,5 måneder går utrolig fort. Nå som jeg har passert 30 (og vel så det) er det lett å innse at 10,5 måneder går mye fortere nå enn for eksempel da jeg var 20. 9 måneder i Sjøforsvaret (i Kystartilleriet) syntes å gå en god del tregere den gangen, enn de siste 10.5 månedene. Det finnes mange teorier om hvorfor det er slik (link til Psychology Today). Mye har skjedd, spesielt når det gjelder konkurranseflyging. Målet for 2010 var å komme inn på landslaget. Det klarte jeg, og med god margin. Jeg hadde ikke trodd jeg skulle toppe Norgesrankingen og ligge i topp 50 på Verdensrankingen så fort. Dersom man flyr stabilt og konsekvent over tid gir det resultater. I 2010 vant jeg en Norgescup (under Ekstremsportveko på Voss), kom på 11. plass i prøve-VM i Piedrahita, Spania og fikk topp 25 plasseringer i World Cup i Serra Da Estrela. Portugal og British Open i St Andre Les Alpes, Frankrike. Resultatet i World Cupen gjorde at jeg kvalifiserte meg til World Cup Superfinal som gikk av stabelen i Denizli, Tyrkia over 2 uker. Her var det intens racing med (mot?) 133 av verdens beste piloter som også hadde kvalifisert seg. Det var litt av en opplevelse og veldig lærerikt pga. det høye nivået. Her fikk jeg 29. plass som beste skandinav. Superfinalen tok på og da jeg kom hjem hadde jeg faktisk ikke behov for å fly på noen måneder..
Planen for denne sesongen er å delta på alle Norgescuppene, Nordisk Mesterskap som går i Serra Da Estrela, Portugal og selve hovedbegivenheten innen paragliding: Verdensmesterskapet. Vi blir 4 piloter fra det norske landslaget som deltar på VM i Piedrahita, Spania. Dette blir 2 krevende og intense uker i Juli, og jeg ser frem til det (på en litt nervøs måte). I tillegg blir det en World Cup, enten i Korea eller i Spania.
PÃ¥ vingefronten ser det ut til at det muligens blir en Ozone Mantra R11, som skal ha 10 km/t mer flyfart enn R10. DET er imponerende. 🙂 Jeg vil blogge oftere denne sesongen, spesielt fra VM i Piedrahita sÃ¥ følg med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *