2011 – oppdatering

Vinner av Norgescup 2011!
Etter en relativt intens sesong med 5 Norgescupper på forskjellige steder i Norge, Nordisk Mesterskap kombinert med NM i Portugal, og det amputerte VM i Spania, kan jeg se tilbake med blandede følelser. At jeg vant 3 Norgescupper, og også Norgescup 2011 sammenlagt var en opptur for meg. Hard satsing over de siste 2 årene har gitt resultater. Men helt ærlig hadde jeg ikke trodd det skulle så gå fort å få landslagsplass, og å vinne NC sesongen. Jeg tror det viktigste er å ha fokus, og å være sterk rundt det å ha fokus. Da lærer man mest, og variabler i omgivelsene (terreng, vind, skyer, sol, fugler, andre glidere, lukter, tegn på bakken osv) som det ellers er veldig mange av, lagrer seg i underbevisstheten slik at valgene man gjør blir mer eller mindre automatisk og samtidig korrekt. Det er derfor jeg har så sterk tro på å fly på intuisjon. Jeg har opplevd gang på gang at når man flyr på autopilot, flyr man best!
Ellers har mine tanker gått til de 2 pilotene, Francisco Vargas fra Argentina og Eitel von Muhlenbrock fra Chile, og deres pårørende etter deres fatale ulykker på dag 2 under VM. Da jeg landet i mål denne dagen hadde jeg en merkelig magefølelse… Senere da nyheten kom, hadde jeg allerede bestemt meg for å forlate VM. 2 dager senere ble VM stoppet, en avgjørelse jeg er enig i. En slik ulykkesstatistikk er helt uakseptabel. World Cup, på den andre siden, har ca. 25 ganger bedre statistikk. Det er merkelig at disse FAI kategori 1 konkurransene har så mye ulykker. Jeg vil i fremtiden være reservert mot å delta i slike konkurranser, om man ikke finner nye måter å konkurrere på, og/eller sikrere vinger. Vi flyr konkurranse fordi det er gøy, og i mine øyne den ultimate måten å spille 3-dimensjonal sjakk med naturen på. Vi er flygere, ikke stuntmenn fra 1920-tallet. Det blir interressant å se hva CIVL bestemmer seg mtp. økt sikkerhet for neste sesong.

Bildet er fra premieutdelingen etter Hemsedal Open i august.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *